Oricât de mică e rana, merită un Urgo!

UrgoBrandInovație

În Franța, URGO este referința în domeniul îngrijirii rănilor. Oferă publicului larg soluții eficiente și inovatoare pentru toate afecțiunile de zi cu zi: tăieturi, julituri etc. URGO și-a construit reputația revoluționând pansamentele tradiționale pentru răni și continuă să inoveze și astăzi cu tehnologia Filmogel® (pansamente lichide).

visu-innovations

Produse inovatoare de aproape 60 de ani …

Marca URGO®, creată în 1958, a inovat încă de atunci în domeniul pansamentelor tradiționale :

  • Pansamentul „gata de utilizare” în 1960
  • Pansament cu tampon antiseptic în 1972
  • Pansament respirabil în 1973
  • Pansament elastic care se adaptează la mișcare în 1977

și, mai recent, bandajul ultra-absorbant cu o compresă care este de 3 ori mai absorbantă decât o compresă tradițională.

Dar și cu noi tehnologii de înaltă performanță adaptate la leziuni specifice. În special, URGO:

  • A revoluționat domeniul primului ajutor prin lansarea primului pansament lichid cu tehnologia Filmogel® în 2003. Această inovație a fost dezvoltată în formule specifice pentru a trata crăpăturile pielii, aftele bucale, herpesul, înțepăturile de insecte, etc.
 

… PLUS PREMIILE PRIMITE ÎN REPETATE RÂNDURI

visu-filmo-2URGO a obținut numeroase premii pentru inovațiile sale, atât din partea consumatorilor, cât și a profesioniștilor din domeniul sănătății:

  •  votat cel mai inovator laborator OTC de către farmaciști – premiul Direct Médica – în 2009 pentru produsul Urgo Unghii deteriorate și în 2011 pentru produsul Urgo Anti herpes
  • votat „Produsul anului 2015” de către consumatori pentru gama Filmogel®

visu-filmo-1

Inovând în mod constant pentru a răspunde cât mai bine nevoilor publicului larg, URGO își consolidează eficiența cercetărilor sale prin efectuarea sistematică de studii clinice pentru a demonstra eficacitatea și siguranța produselor sale. O echipă formată din 58 de persoane având competențe complementare (chimiști, polimeriști, fizicieni, tehnicieni, biologi, farmaciști și medici) utilizează biotehnologii pentru a dezvolta produse revoluționare pentru tratamentul unor afecțiuni specifice.

 

D'autres cookies sont utilisés pour vous offrir une meilleure expérience, vous pouvez accepter ou refuser leur d?p?t.