UNDE POT GĂSI PRODUSELE URGO ?

Produsele URGO sunt disponibile doar în farmacii și drogherii.

CUM POT ÎNDEPĂRTA UN PLASTURE FĂRĂ DURERE?

Pentru a îndepărta un plasture fără durere, te sfătuim să îl îndepărtezi ușor sub apă caldă, fără a-l rupe. De asemenea, poți aplica o contrapresiune cu degetul sau cu mâna. URGO oferă, de asemenea, plasturi care se îndepărtează fără durere!

Pansamentele hidrocoloide nu trebuie îndepărtate decât în cazul în care există o reacție cutanată suspectă (alergie la pansament).

CUM POT ÎNDEPĂRTA REZIDURILE DE ADEZIV DIN JURUL RĂNII ?

Poți folosi alcool sanitar de 90° pentru a îndepărta reziduurile de adeziv. Toarnă câteva picături pe o compresă și îndepărtează ușor reziduurile de adeziv, având grijă să nu aplici alcoolul pe rană.

CE TREBUIE SĂ FAC DACĂ SUNT ALERGIC LA PLASTURE?

Dacă suspectezi o alergie la plasture (mâncărime, iritație, etc.), trebuie să îndepărtezi imediat plasturele. Poți apoi să pui o compresă peste rană și să o ții în poziție cu un bandaj de tifon. Consultă un medic pentru a determina cel mai potrivit tratament.

De asemenea, ar trebui să ne informezi cu privire la acest incident pentru a putea determina circumstanțele în care s-a produs.

ESTE NECESAR SĂ DEZINFECTEZI TOATE RĂNILE ?

Pentru a preveni infecțiile, este important să cureți, să dezinfectezi, să clătești și să usuci rănile. Te rugăm să consulți secțiunea „Sfatul nostru” pentru informații privind dezinfectarea rănilor.

În cazul în care se suspectează o infecție, consultă un medic pentru a determina cel mai adecvat tratament.

CUM SE TRATEAZĂ O ARSURĂ ?

Primul lucru care trebuie făcut atunci când te confrunți cu o arsură este să răcești leziunea cu apă rece. Cu cât faci acest lucru mai devreme, cu atât este mai eficient: acest pas esențial reduce căldura locală și împiedică extinderea inflamației. Pentru a face acest lucru, însă, trebuie să se respecte „regula celor trei sferturi”, adică să se clătească arsura:

– la 15°C,

– la 15 centimetri de arsură,

– timp de aproximativ 15 minute.

Te rugăm să consulți și secțiunea „Sfatul nostru”, care descrie modul de tratare a arsurilor superficiale.

ESTE DUREROASĂ APLICAREA URGO FILMOGEL® CRĂPĂTURI ALE PIELII ?

Aplicarea pansamentului lichid URGO FILMOGEL® CRĂPĂTURI ALE PIELII poate provoca o senzație de furnicături timp de câteva secunde. Cu toate acestea, odată ce pelicula s-a uscat, senzația de disconfort dispare complet.

CÂT TIMP TREBUIE SĂ FOLOSESC URGO FILMOGEL® CRĂPĂTURI ALE PIELII ?

Poți utiliza URGO FILMOGEL® CRĂPĂTURI ALE PIELII până când zonele deteriorate se vindecă complet. Apoi poți aplica un produs pentru a preveni apariția de noi crăpături.