Oricât de mică e rana, merită un Urgo!

UrgoSfatul nostruPRIMUL AJUTORCum să tratezi o rană?

Doctor top pagini Sfaturi 3
Sfat URGO pentru tratarea ranilor
 

Cum să tratezi o rană?

O cădere, o zgârietură… Aa, asta doare! Deși superficiale, aceste mici răni cotidiene necesită îngrijire specială. Fiind primul strat împotriva agresiunilor externe, pielea acționează ca o barieră care protejează organismul. Cauzată de o leziune la nivelul pielii, o rană poate fi mai mult sau mai puțin gravă. Este important să urmezi trei pași pentru a o trata riguros și pentru a promova vindecarea rapidă prin limitarea riscului de infecție. URGO îți dezvăluie informații valoroase pentru îngrijirea adecvată a micilor răni, astfel încât să îți poți relua activitățile cât mai repede, fără să te preocupi excesiv de urmările unui mic accident.

Pentru tine, câteva acțiuni simple și eficiente!

Primul pas: Curăță și dezinfectează rana cu un antiseptic

Înainte de a continua cu îngrijirea rănilor, este esențial să îți speli bine mâinile cu apă curată și săpun pentru cel puțin 30 de secunde.

Curățarea rănii este un prim pas important pentru a promova o bună vindecare. Este crucial să cureți rana cu apă limpede, călduță pentru a îndepărta sângele sau orice resturi care ar putea fi acolo (de exemplu: pietre, fire de nisip, etc.)

Poți folosi și un antiseptic dacă nu există apă curentă.

Pasul 2: Protejează rana cu un pansament protector

Alege apoi un pansament care va proteja rana de murdărie și bacterii pentru a evita orice risc de contaminare. La fiecare schimbare de pansament este important să cureți rana corespunzător. Trebuie îngrijită în continuare până se vindecă, ceea ce poate dura până la 2 săptămâni, în cazul unei plăgi superficiale.

Știai? URGO oferă o gamă largă de plasturi de protecție pretăiați sau de tăiat, care pot fi ajustați la dimensiunea rănii. De exemplu, plasturii URGO REZISTENT îți urmăresc toate mișcările și îți asigură un confort optim sau plasturii URGO WATERPROOF, cu suportul lor impermeabil, care izolează rana de apă.

Pasul 3: Aplică un pansament de vindecare

Odată ce sângerarea s-a oprit, pansamentele de vindecare sunt indicate pentru a proteja și oferi premisele optime pentru refacerea pielii în zona unde s-a produs rana. Datorită tehnologiei lor, ele oferă ameliorare și un plus de confort până când leziunea dispare complet.

Soluții Filmogel:
SPRAY-UL PANSAMENT URGO se poate aplica pe orice parte a corpului, chiar și în zonele greu accesibile (coate, genunchi, degete) și ajută la tratarea rănilor superficiale mici, de zi cu zi.

 

iar dacă nu, logo-heading-img-2 are soluția!

PENTRU ÎNGRIJIREA COMPLETĂ A RĂNILOR
 
Ai nevoie de mai multe sfaturi?
 
Ce să faci în caz de arsuri și răni superficiale?
 

Ce să faci în caz de arsuri și răni superficiale?

D'autres cookies sont utilisés pour vous offrir une meilleure expérience, vous pouvez accepter ou refuser leur d?p?t.