Oricât de mică e rana, merită un Urgo!

UrgoSfatul nostruPRIMUL AJUTORPregătește-ți trusa de prim ajutor

Doctor top pagini Sfaturi 3
Imagine trusa prim ajutor URGO sfaturi
 

Pregătește-ți trusa de prim ajutor

Pe parcursul vieții noastre, experimentăm mici probleme zilnice, precum tăieturi, arsuri sau înțepături. Cu toate că acestea sunt minore pentru sănătatea noastră, deci nu trebuie să ne îngrijorăm excesiv, deoarece nu au un impact semnificativ, ele pot fi destul de inconfortabile și deranjante.

Pentru fiecare problemă de zi cu zi, URGO are o soluție:

Tăieturi și răni superficiale

Primul pas de urmat în cazul unei tăieturi este să îți păstrezi calmul și să acționezi cu fermitate. Este important să cureți rana cu apă și săpun, astfel încât să nu rămână reziduuri.

O poți dezinfecta apoi cu o soluție antiseptică, după care usuci atât leziunea, cât și zona care o înconjoară. Pentru a o feri de praf și microbi, protejează-ți rana alegând un plasture adecvat. URGO a dezvoltat o gamă completă de plasturi individuali și benzi de protecție în formate adaptate nevoilor întregii familii. Indiferent de situația întâmpinată, vei avea la dispoziție soluția perfectă care să ajute la îngrijirea rănii și să ofere premisele pentru o vindecare rapidă, lipsită de disconfort!

Cicatrizare

După ce sângerarea s-a oprit, pansamentele cicatrizante sunt recomandate pentru vindecarea optimă a rănii. Datorită tehnologiei lor, ele ameliorează și aduc confort până când vindecarea este completă.

Se recomandă utilizarea acestora pentru menținerea zonei protejată de factorii externi precum praful, bacteriile și microbii, dar și pentru atenuarea eventualelor șocuri provocate de lovirea zonei vătămate de diverse suprafețe sau fricțiunea provocată la contactul cu hainele, în cazul în care leziunea se află într-o zonă acoperită de materiale textile. Astfel, zona va fi în siguranță, iar tu îți vei putea relua activitățile fără griji.

Știm că și cei mici sunt predispuși micilor accidente, de aceea am dezvoltat special produse pentru juniori, astfel încât toți membrii familiei să se bucure de o îngrijire perfectă în astfel de situații.

Arsuri

După o arsură, este recomandat să protejezi pielea arsă pentru o vindecare mai bună.

Pentru aceste situații, URGO a dezvoltat o gamă completă dedicată arsurilor și rănilor superficiale. Un pansament sau o compresă sterilă, este protecția pe care îți recomandăm să o aplici pe zona afectată pentru a ameliora durerea cauzată de o arsură sau o rană superficială și pentru a favoriza vindecarea. Este foarte important să te asiguri că soluția aleasă are dimensiunile corespunzătoare, astfel încât arsura să fie complet acoperită.

Înțepături

În cazul în care există o înțepătură de insectă, iar acul a rămas în piele, îndepărtează-l cu grijă folosind o pensetă. Nu este recomandat să încerci extragerea acului folosind degetele, deoarece există riscul de a-l împinge și mai mult în piele, favorizând astfel eventualele complicații.

După ce acul a fost extras, curăță, dezinfectează, clătește și usucă zona afectată cu ajutorul unei comprese sterile. Apoi poți utiliza URGO Filmogel Post înțepături de insecte pentru a calma înțepătura. Știm cât de neplăcute sunt episoadele în care ne confruntăm cu înțepăturile de insecte și urmările lor, mai ales atunci când senzația de mâncărime este greu de tolerat. Tocmai de aceea, am dezvoltat soluția perfectă care să faciliteze procesul de vindecare oferindu-ți alinare. Nu lăsa o simplă înțepătură de insectă să îți strice starea de spirit, trateaz-o folosind soluția oferită de URGO și bucură-te în continuare de lucrurile care contează.

 
logo-heading-img-2  are soluția potrivită!
Pentru cazul în care te rănești
 
Ai nevoie de mai multe sfaturi?
 
Cum să tratezi o rană?
 

Cum să tratezi o rană?

D'autres cookies sont utilisés pour vous offrir une meilleure expérience, vous pouvez accepter ou refuser leur d?p?t.